Pentosin TRX 85W-110 Mărește

Pentosin TRX 85W-110

Produs nou

Pentosin 85W-TRX 110 este un ulei de transmisie special dezvoltat pentru folosirea in transmisiile cu angrenaje hipoidale( conice)  sau diferențiale, fără sa necesite schimb in  acest tip de transmisii, sau cu intervale foarte lungi de schimb in condiții de lucru severe.

Mai multe detalii

Informații

Pentosin Gear Oil 85W-TRX 110 este formulat pe baza de uleiuri minerale selectate, folosind o  tehnologie modernă de aditivare-EP, fără amelioratori de clasa VI, pentru a oferi performanțe extreme  de protecție antiuzura, în cutii de viteze cu angrenaje  hipoidale( conice) de orice fel. Fluidul permite agregatelor sa efectueze transmisia puterii, fără nici un pericol pentru rotile dințate, oferind, de asemenea, o bună protecție la coroziune si păstrându-si parametrii optimi indiferent de temperatura ambientala.

Pentosin Gear Oil 85W-TRX 110 este utilizat în transmisiile tramvaielor , ale metrourilor si trenurilor  de proximitate din toata lumea. Se aplică, de asemenea, la autoturisme și camioane ce au cutii de viteze cu angrenaje hipoidale.

Pentru performante maxime nu se foloseste in amestec cu alte tipuri de ulei.

Aprobari

  • ZF TE-ML 05A, 12M, 16C, 21A
  • API GL-5 sau superior

Descărcări