Pentosin FFL-RACING Mărește

Pentosin FFL-RACING

Produs nou

Ulei transmisie automata pentru NIssan GT-R

Pentosin FFL - Racing este un fluid de transmisie complet sintetic , special, care a fost dezvoltat exclusiv pentru folosirea în transmisia cu dublu ambreiaj (DCTF) aparținând Nissan GT-R R35

Mai multe detalii

Informații

Pentosin FFL - Racing este un ulei complet nou, dezvoltat și optimizat în colaborare cu tunerii  și echipele Nissan GT-R R35 pentru a satisface cerințele specifice pentru cutia automata DCTF a acestui autovehicul  de performanță deosebita.

Pentru a asigura o funcționare perfectă , Pentosin FFL - Racing a fost conceput special pentru a rezista temperaturilor înalte de funcționare ale cutiei automate cu care este echipat Nissan GT-R R35

Cu scopul de a evita zgomotul produs de efectul de    „ stick slip” (tremuratul) ambreiajelor la pornire si la temperaturi ridicate, caracteristicile acestui ulei de eliminare a frecării au fost ajustate în consecință.             

Toate criteriile de performanță esențiale DCTF - de exemplu capacitatea de răcire si stabilitatea la forfecare, evaporare și frecare- au fost ridicate la cel mai înalt nivel posibil.

Proprietățile acestui ulei de transmisie se păstrează numai in condițiile in care el nu este amestecat cu alt tip de astfel de uleiuri.

Aprobari

  • Nissan GT-R

Descărcări