Pentosin FFL 2 Mărește

Pentosin FFL 2

Produs nou

Uleiul aprobat atât  „First Fill”  cat si „Service Fill” numai pentru noua generație de cutii automate de viteza cu dublu ambreiaj (DCT-DSG) ale autovehiculelor VW/Audi.

Mai multe detalii

Informații

Pentosin FFL-2 este un fluid de transmisie complet sintetic, special, care a fost dezvoltat exclusiv pentru aplicarea în noile modele ale cutiilor automate cu dublu ambreiaj VOLKSWAGEN/Audi.

Această transmisie – denumita de  VOLKSWAGEN „ DSG” își  are originea în zona sporturilor cu motor, componentele acestui tip de cutie de viteze fiind deplasate în mod automat si foarte rapid. Pentru o funcționare perfectă, „ DSG” are nevoie de un lichid adecvat, creat  special pentru aceasta  transmisie de înaltă tehnologie, cu caracteristici stabile de limitare a forțelor de frecare, care nu se modifică chiar și în condiții de utilizare  severe, atât în ​​timpul iernii  cat și în perioadele de canicula ale verii.

Împreună cu VOLKSWAGEN/Audi uleiul  a fost elaborat  pentru a se conforma diferitelor cerințele de performanță ,specifice  acestei transmisii, atât in condiții de funcționare in regim sportiv cu accelerații scurte,  cat si in condiții de funcționare neîntrerupta la viteze ridicate .

Aprobari

     VW: TL 521 82

 

Proprietățile acestui ulei de transmisie se păstrează numai in condițiile in care el nu este amestecat cu alt tip de astfel de uleiuri.

Descărcări